Yarım yağlı kaşar peyniri kullanacak olsak da
peynirde izinli yağ miktarı aşıldığı için klasik Dukan'da güçlendirme
evresinde, Dukan Express'te tam yağlı peynir hakkının eklendiği 5.günden
itibaren tüketilmesi tavsiye edilir.
Malzemeler:
1 küçük karnabahar
Yarım yağlı kaşar peyniri
Dukan usulü beşamel sos (Malzemeler ve tarif
için tıklayın.)
Yapılışı:
Karnabahar küçük parçalara ayrılır. Tuzlu suda
haşlanır. Ardından süzülerek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınır.
Üzerine beşamel sos dökülüp rendelenmiş kaşar peyniri serpildikten sonra
önceden ısıtılmış 180 derece fırına atılarak üzeri kızarana kadar pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder