14 Şubat 2017 Salı

Dukan Usulü Çerkez Tavuğu

Mezelerin vazgeçilmezi Çerkez tavuğunu Dukan Usulü de yapmak mümkün. Üstelik Dukan Express'in her gününde klasik Dukan'ın ise her evresinde tüketmem mümkün.

Malzemeler:
1 tavuk (sadece göğüs kısmı)
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı Dukan mayonezi (Tarif için tıklayın.)
1 dilim Dukan ekmeği (Tarif için tıklayın.)
Tuz

Yapılışı:
Tavuk haşlanır. Soğuyunca derisinden ayrılır. (Dukan boyunca tavuk derisi yasak.) Kalan kısmı didiklenir. Başka bir kapta yoğurt mayonez ve tuz karıştırılır. Dukan ekmeği ufalanır. Didiklenmiş tavuk, ufalanmış dukan ekmeği ve yoğurt karışımı karıştırılarak servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder